برای دریافت مشاوره تماس بگیرید
۰۹۱۹۰۸۱۲۱۸۸ ۰۲۱۹۱۰۳۱۸۱۰ ۰۲۱۹۱۰۳۱۸۰۷

8 راه برای جلوگیری از شکست عشقی یا عاطفی

8 راه برای جلوگیری از شکست عشقی یا عاطفی

در این مقاله در مورد چند راهکار که می‌تواند به شما کمک کند تا در مسیر درستی از روابط عاطفی قرار بگیرید و مانع شکست عشقی یا عاطفی بشود را بیان کنیم.

شناخت

شناخت پیدا کردن نسبت به یکدیگر یعنی خودتان را به همدیگر همان‌طور که هستید معرفی کنید و تصویری شفاف ازخود واقعی‌تان را نمایان کنید، این کار باعث می‌شود که از خیلی از مشکلاتی که می‌تواند به وجود بیاد، جلوگیری شود .

احترام

با احترام گذاشتن به همدیگر باعث می‌شوید که یکدیگر را به رسمیت بشناسید.

استقلال فردی

به فردیت خودتان و شریک عاطفی خود احترام بگذارید یعنی این‌که اجازه بدهید که حریم‌های خصوصی‌تان حفظ بشود و خلوت‌های تنهایی خودتان را در صورت نیاز داشته باشید و نیازی نیست که دائم یکدیگر را چک کنید، در واقع آزادی عمل داشته باشید.

درک تفاوت‌ها

بتوانید درک درستی از تفاوت های همدیگر داشته باشید و خط قرمزهای همدیگر را رعایت کنید.

محبت

محبت کردن و ابراز علاقه نشان دادن نسبت به یکدیگر. وقتی که به همدیگر عشق ورزیده بشود و همدیگر رادوست داشته باشید، باعث می‌شود که در مسیر اشتباه قرار نگیرید.

بیان احساسات و خواسته‌ها

با بیان کردن احساسات، خواسته‌ها و انتظارات خودتان به شریک عشقی خود در واقع کمک خواهید کرد که، طرف مقابل شما نسبت به شما آگاهی بیش‌تری پیدا کند و رفتار یا حرفی را نزند که باعث شود که رنجیده خاطر شوید.

صحبت

جلوگیری از شکست عشقی با صحبت

حتماً با شریک عاطفی خود صحبت کنید؛ صحبت کردن باعث می‌شود که شناخت صورت بگیرد و در شناخت آگاهی بوجود بیاد و آگاهی باعث بوجود آمدن رفتار درست در شما و شریک عشقی شما می‌شود.

بیان احساسات منفی

یعنی بگویید که چه چیزی یا چه رفتاری باعث ناراحتی شما می‌شود. با صحبت کردن درمورد احساسات منفی خود باعث می‌شوید که هم از نظر ذهنی و هم روانی خودتان را تخلیه کنید و فشار منفی از روی شانه‌هایتان برداشته شود و همچنین طرف مقابل شما متوجه اشتباهش شود و سعی کند دیگر این رفتار را تکرار نکند و خوداصلاح‌گری صورت بگیرد و شما را بتواند بهتر درک کند. در روابط عشقی و عاطفی چیزی که خیلی مهم است دوطرفه بودن این رابطه و احساسات است. چون در این روابط انتظارات زیادی وجود دارد، در واقع توقعات بالای وجود دارد؛ یعنی این‌که وقتی ما یه نفر را خیلی دوست داریم و همین‌طور آن فرد ما را دوست دارد، از شریک عاطفی در واقع انتظار داریم که از نگاه ما متوجه چیزی که در درون ما است، بشود و نیاز به گفتنش نیست و انتظار این را نداریم که چیزی بگوید یا رفتاری انجام بدهد که باعث ناراحتی ما شود؛ در صورتی که این اشتباه می‌باشد، شما باید نیازها، خط قرمزها، ناراحتی‌ها، احساسات‌تان و هر چیزی را که باعث می‌شود سطح کیفی رابطه شما را بالا ببرد را به شریک عاطفی خود بگویید تا از خیلی مسائل که باعث بروز شکست عاطفی می‌شود جلوگیری شود.

شاید الان در ذهن خیلی از شما عزیزان این سوال به وجود بیاید که اگر من همه حرفایم را بزنم، این یک نقطه ضعف به حساب می‌آید و طرف مقابل شاید از آن سوءاستفاده کند، خب حالا در پاسخ به این سوال باید بگویم که:

  • اولاً ما کسی را که به عنوان شریک عشقی و عاطفی خود انتخاب می‌کنیم نباید کسی باشد که روبه‌روی ما قرار می‌گیرد، در واقع ما همدیگر را انتخاب کرده‌ایم که در کنار یکدیگر باشیم نه روبه‌روی هم.
  • دوماً تصمیم گرفته‌ایم که مسیر پیش روی خودمان را در کنار هم با وجود سختی‌ و آسانی، تلخی و شیرینی راه آن را با حمایت کردن هم پشت سر بگذاریم یعنی در واقع به درک درست باهم بودن باید برسیم؛ در غیر این صورت اگر نتوانیم تفاوت‌های همدیگر را درک کنیم نمی‌توانیم انتظار این را داشته باشیم که به صورت دو انسان بالغ و کامل می‌خواهیم یک رابطه عاطفی مشترک را تشکیل بدهیم.

خب دوستان عزیز مطالبی که گفته شد تنها بخشی از راه‌هایی هست که می‌توان برای کسب هنر بهتر زیستن و جلوگیری از شکست عاطفی یا عشقی یاد گرفت. همچنین شما عزیزان می‌توانید برای کسب بهتره مهارت‌های زندگی و جلوگیری از بروز خیلی از مشکلات زندگی از افراد با تجربه و تحصیل کرده در زمینه روانشناسی و مشاوره کلینیک ویدیا بهرمند شوید. با ما همراه باشید.

نویسنده: مجتبی فخار

نوشته های مرتبط
1 دیدگاه
ناشناس

1

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *